Lösningen för snabbare onboarding av medarbetare.

Vi har kategoriserat Learnsters nyckelfunktioner för snabbare onboarding av medarbetare i en summerande lösning. Denna lösning har direkt koppling till de vanligaste utmaningarna som majoriteten av våra kunder har. Maximera affärsnyttan av Learnster och kom igång med plattformen - snabbt och på rätt sätt.
Ikon för Learnster lösning Onboarding av Medarbetare
Maxa kunskapsnivåerna och säkra en snabb, motiverande uppstart hos dina nya medarbetare.

Onboarding av Medarbetare

Första tiden på arbetsplatsen är avgörande. Mycket information och många nya intryck gör onboardingen till en intensiv period för alla inblandade. Maxa därför kunskapsnivåerna och säkra en positiv start hos dina nya medarbetare! Från och med preboarding vid kontraktssignering och vidare genom den första intensiva perioden på arbetsplatsen. En väl genomförd onboarding är kopplat till organisationers framgång och nöjd medarbetarindex. Såhär lyckas du i Learnster:

Full automatisering och skräddarsydda utbildningsflöden

Automatisering är A och O i Learnster. Med hjälp av Learnsters smarta regler för automation skapar du enkelt skräddarsydda utbildningsflöden. Dessa kan vara baserade på exempelvis yrkesroll, geografisk placering eller affärsområde.
Learnsters integration med rekryteringsplattformen Teamtailor skapar värdefull preboarding

En preboarding fylld med inspirerande material

Fyll perioden mellan avtalssignering och första anställningsdag med inspirerande innehåll. I Learnster gör du detta genom vår integration med rekryteringsplattformen Teamtailor. Alternativt registrerar din nya medarbetare sig själv via Learnsters funktion Magic Link.

En strukturerad onboardingprocess med hjälp av checklistor

Säkerställ att viktig information inte faller mellan stolarna. Se till att bocka av kurser, aktiviteter och andra viktiga moment. Med hjälp av Learnsters checklistor skapar du en tydlig och strukturerad onboardingprocess.

Testa kunskapsnivåerna

Tester och enkäter är ett enkelt sätt att inkludera och engagera din medarbetare. Säkerställ att medarbetaren har den kunskap som uppdraget kräver. Uppmuntra till värdefull feedback.

Följ upp på individuella framsteg

Genom funktionen Learnster Teams kan varje chef på ett enkelt sätt följa upp på sin nya medarbetares framsteg. Funktionaliteten möjliggör även stöttning och support.
Learnster Uggla med texten "Born to be Wise"
Vill du lära dig mer om lösningen i Learnster för effektivare onboarding av medarbetare?