LMS-integrationer
- skapa ditt eget ekosystem för HR och L&D

Integrera Learnster med tredjepartssystem och bygg ditt eget ekosystem av värdefulla verktyg. Integrationen gör att ditt LMS enkelt kan synkas och dela data med organisationens övriga system. Detta hjälper dig exempelvis att automatisera admin och repetitiva uppgifter.

Upptäck värdefulla verktyg som kan användas tillsammans med Learnster. Lägg till interaktiv media för kraftfulla lärupplevelser.
HR- & HCM-SYSTEM

Integrera Learnsters LMS med din organisations HR- och HCM-system

Skapa personligt anpassade lärresor och minska behovet av manuell admin. Learnsters LMS kan integreras med de allra flesta moderna HR och HCM (Human Capital Management)-system.
Teamtailor logo

Skräddarsy din rekryteringsprocess i Teamtailor med hjälp av en Learnster Experience. Ge dig själv - och din framtida medarbetare - bästa möjliga start på anställningsresan.

hibob_logo

Learnsters integration med HiBob hjälper dig att enkelt skapa skräddarsydda kursflöden. Automatisera hanteringen av dina medarbetares användarkonton.

Personio logo

Integrera Learnster med Personios HR-lösning för att automatisera skapandet och uppdateringen av användarkonton. Ge dina medarbetare en skräddarsydd lärupplevelse - utan tidskrävande admin.

BambooHR logo

Integrera Learnster med BambooHR för att skräddarsy dina utbildningsflöden och automatisera hanteringen av organisationens användarkonton.

Heartpace logo

Integrera Learnsters LMS med Heartpace för att automatisera hanteringen av dina medarbetares användarkonton. Kickstarta lärresan utan tidskrävande admin.

CatalystOne logo

Integrera Learnster med CatalystOne för att skapa skräddarsydda kursflöden och automatisera hanteringen av dina medarbetares användarkonton.

Flex HRM logo

Integrera Learnsters LMS med Flex HRM för att skapa relevanta lärupplevelser och minska mängden manuell admin.

MuchSkills logo

Använd MuchSkills för att mappa intern kompetens samt identifiera och adressera kometensbehov.

Tillgång till dina färdiga kurser - direkt i Learnster

Distribuera dina färdiga kursbibliotek via Learnster. Dela kurser inom bland annat ledarskap, produktivitet, GDPR och säkerhet. Använd som ett komplement till internt skapad utbildning, eller som helt färdigt kursutbud.
GoodHabitz logo

Gå färdiga kurser från GoodHabitz - direkt i Learnster. Välj från ett kursbibliotek med hundratals topprankade kurser på över 16 språk.

iHasco logo

Dra nytta av iHasco’s samling av över 150 ackrediterade kurser inom bland annat compliance, säkerhet och soft skills.

TedTalk logo

Lägg till inspirerande TedTalks till ditt utbildningserbjudande. Ta lärdom av videos med framstående talare inom utbildning, företagande, vetenskap, teknologi och kreativitet.

Lägg till media och interaktiva videos till dina utbildningar

Boosta ditt utbildningserbjudande genom roliga och engagerande kursmoment såsom AI-styrda dialogsimulatorer och interaktiva videos. Rollspel och scenarioövningar är effektiva och interaktiva lärformat med mängder av möjligheter. Testa dina medarbetares praktiska kunskap eller öva i verklighetstrogna miljöer.
Fictive Reality logo

Lägg till Fictive Realitys VR-teknologi till dina utbildningar i Learnster. Öva scenarion med hjälp av en AI-styrd dialogsimulator. Det användarvänliga skaparverktyget med talande avatarer passar flera funktioner inom din organisation.

Blue Billywig logo

Blue Billywigs interaktiva videos skapar lustfyllda och interaktiva lärupplevelser inuti ditt kursflöde.

Youtube logo

Lägg till YouTube-videos till dina kurser för att skapa en effektfull och engagerande lärupplevelse.

Dream Broker logo

Learnsters LMS stödjer videos skapade i Dream Broker Studio. Lägg till i ditt kursflöde för en effektfull och lustfylld lärupplevelse.

Vimeo logo

Informera och inspirera dina medarbetare med hjälp av video. Lägg till dina videos skapade i Vimeo i ditt kursflöde.

Arrangera och delta i webinars och virtuella klassrum

Connecta, samarbeta och delta i utbildningar på distans. Learnsters LMS stödjer de flesta populära verktyg för webinars och online-möten.
Google Meet logo

Använd Google Meet för att arrangera och delta i möten och virtuella klassrum i Learnster. 

Microsoft Teams logo

Skapa ett forum för utbildningar, möten och samarbeten i realtid med hjälp av Microsoft Teams.

Zoom logo

Arrangera, spela in och delta i webinars och skapa virtuella klassrum i Zoom.

Distribuera SCORM-kompatibla kurser i Learnster

Distribuera dina SCORM-kurser eller innehåll från tredjepartsverktyg i Learnster
SCORM logo

Learnsters LMS stödjer SCORM-kurser. I författarverktyget kan du enkelt ladda upp såväl SCORM-filer som internt producerat innehåll.

Förenklad inloggning med SSO (single sign-on)

Organisationer med många system samordnar ofta inloggningar via SSO (Single Sign-On). Medarbetaren behöver då endast logga in i ett system. Learnster har stöd för SSO och det är enkelt för er IT-avdelning att komma igång.
Azure AD logo

Integrera Learnster med Azure AD för att automatisera admin kopplat till användarkonton och för att förenkla inloggning.

OKTA logo

Learnsters integration med OKTA låter dig automatisera admin kopplat till användarkonton och förenkla inloggning.

SCIM logo

Automatisera användarprovisionering och hantering av data genom SCIM-support. 

SAML logo

Learnster stödjer SAML för enkel och säker inloggning i plattformen. 

OpenID Connect logo

Learnsters stöd för OpenID Connect underlättar enkla och säkra inloggningar. 

Integrera med andra system via Learnsters öppna API:er

Learnster är byggt med moderna öppna API:er. Dessa kan använda för integration med andra system, exempelvis HR-system. Vanligtvis byggs integrationen av er IT-avdelning, men om behovet finns så kan Learnster även bygga integrationen åt er. Vi har erfarenhet av integration med de flesta större HR-system och även med flera CRM-system.

Integrera med andra system via filbaserad integration

Om systemet ni vill integrera med inte har stöd för integration via öppna API:er finns möjligheten att göra en filbaserad integration.