Det är vi som är Learnster

Vi har tagit oss an en tuff men viktig uppgift: att återuppfinna hur människor och organisationer delar kunskap. Vår vision är att alla människor ska ges möjligheten att lära sig något nytt - varje dag!

Learnster utvecklar morgondagens LMS (Learning Management System)/lärplattform för lärande organisationer som vill uppnå maximal utveckling på minimal tid.

Med Learnster tar du kunskapsdelning till nästa nivå. Vår innovativa teknologi skapar nya möjligheter till kommunikation och informationsdelning för hela din organisation. Spara värdefull tid med hjälp av Learnsters smarta regler för automation. Revolutionerande Knowledge Gap AI säkerställer att den som ska lära sig fokuserar på det viktigaste först.

Involvera ämnesexperter i skapandet av allt från mikrolärande och enstaka kurser, till onboardingutbildningar och dynamiska utbildningsprogram. Dela med medarbetare, kunder eller partners.

Learnster har utsetts till Top 20 LMS in the World 2023, Platinum Pick 2021 (FindAnLMS) och nominerats till Swedish SaaS Company of the Year 2020 (Breakit). Med ett NPS på 76 har Learnster idag +300.000 användare i 30 länder och används på 13 olika språk.

Vill du bekanta dig närmare med Learnster?