Nya & kommande funktioner
i Learnster

Learnsters LMS utvecklas hela tiden. Här kan du läsa mer om de senaste uppdateringarna och releaserna.

Dela ut, samla in och ge feedback på inlämningar

Innehåller din utbildning individuella övningar och inlämningar? Dela ut och samla in uppgifter i form av text och uppladdningsbara filer - direkt i Learnster. Följ status, ge live-feedback och starta en chat-tråd för frågor och diskussioner om uppgiften.

Dela och strukturera data på ditt sätt

Full kontroll med Learnster Analytics. Samla all data om utbildningar och deltagare på en och samma plats. Strukturera på ett flexibelt sätt och skapa skräddarsydda rapporter efter din organisations behov. Dela med utvalda personer i din organisation.

Hantera ditt team - enklare än någonsin

Nu är det enklare än någonsin att hantera och stötta ditt team. Tilldela utbildningar och godkänn förfrågningar om att få delta i kurser. Följ upp progressen och håll koll på framstegen. Lägg till och ta bort team-medlemmar. Allt från ett lättillgängligt och användarvänligt gränssnitt. Learnster Teams finns tillgängligt på både desktop och mobil.

Learnster Resources

Dela mer än bara kurser! Med Learnster Resources ger du organisationen enkel tillgång till exempelvis dokument, videoguider och manualer. Med andra ord kan du nu blanda längre utbildningar med mikro-lärande och ren informationsdelning.

Vill du veta mer om Learnster Resources?

Learnster + Teamtailor = sant

Integrera Learnster i din rekryteringsprocess i Teamtailor. Med hjälp av en Learnster Experience kan du förbättra preboardingen av nyanställda för bästa möjliga start på anställningsresan. Följ därefter upp med onboarding i Learnster genom de första, avgörande veckorna på arbetsplatsen.

Läs mer om hur du kommer igång med Learnsters integration med Teamtailor.

Dynamiskt kriterium för slutförande av kurser

Anpassa kriterium för slutförandet av kurser. Välj mellan att automatisera eller manuellt kontrollera och godkänna slutförandet av en kurs. Slutförandestatusen kan därefter ändras om nya kursmoment tillkommer, eller förbli statisk och oberoende av framtida förändringar av kursen.

Statistik ända ner på aktivitetsnivå

Nu kan du se statistik hela vägen ner på aktivitetsnivå. När du tittar på statistiken inifrån kursvyn filtreras datat automatiskt till att endast inkludera kursdeltagarna för den specifika kursen. Statistiken inkluderar även feedback som du som kursadministratör fått på kursinnehållet.

Väljer du att titta på statistiken inifrån biblioteket visas statistik för alla användare som har åtkomst till aktiviteten.

Rekommendera kurser till en kollega

Nu är det möjligt att rekommendera kurser till en kollega. Låt teamchefer uppmuntra sina medarbetare till att delta i utbildningar. Eller varför inte uppmuntra till rekommendationer kollegor emellan? Du som tipsar får dessutom reda på om tipset faktiskt ledde till en action.

Feedback:a på kursens eller utbildningens kvalitet

Låt dina learners ge feedback på innehållet efter avslutat kursmoment med hjälp av emojis och/eller kommentarsfält. Red ut eventuella frågetecken och skaffa värdefullt underlag till framtida utvecklingar och förbättringar i utbildningen.

Learnster U stödjer 13 språk

Gränssnittet för learners, Learnster U, finns nu tillgängligt på olika 13 språk. Välj mellan svenska, brittisk engelska, amerikansk engelska, norska, danska, finska, tyska, holländska, polska, estniska, lettiska, litauiska och kinesiska (Simplified Chinese).

Online-möten direkt i Learnster

Skapa, schemalägg och delta i online-möten direkt i Learnster. Från desktop öppnas mötet i en ny flik direkt i din webbläsare. Ingen ytterligare installation eller kontoregistrering behövs. För mobila enheter finns appen Learnster Roundtable.

Vi har också ett förbättrat stöd för externa mötestjänster som Microsoft Teams, Google Meet, Zoom m.fl. där du som administratör enkelt kan lägga till ett externt möte till en utbildning.

Integration med bildbanken Unsplash

Gör kursproduktionen ännu enklare! Bläddra och ladda upp bilder från bildbanken Unsplash, direkt i Learnster. Relevanta bildförslag baseras på ditt kursnamn.