Nya & kommande funktioner i Learnster

Learnsters LMS utvecklas hela tiden. Här kan du läsa mer om de senaste uppdateringarna och releaserna.

Dela och strukturera data på ditt sätt

Full kontroll med Learnster Analytics. Samla all data om utbildningar och deltagare på en och samma plats. Strukturera på ett flexibelt sätt och skapa skräddarsydda rapporter efter din organisations behov. Dela med utvalda personer i din organisation.

Hantera ditt team - enklare än någonsin

Nu är det enklare än någonsin att hantera och stötta ditt team. Tilldela utbildningar och godkänn förfrågningar om att få delta i kurser. Följ upp progressen och håll koll på framstegen. Lägg till och ta bort teammedlemmar. Allt från ett lätttillgängligt och användarvänligt gränssnitt. Learnster Teams finns tillgängligt på både desktop och mobil.

Learnster Resources

Dela mer än bara kurser! Med Learnster Resources ger du organisationen enkel tillgång till exempelvis dokument, videoguider och manualer. Med andra ord kan du nu blanda längre utbildningar med mikro-lärande och ren informationsdelning.

Vill du veta mer om Learnster Resources?

Learnster + Teamtailor = sant

Integrera Learnster i din rekryteringsprocess i Teamtailor. Med hjälp av en Learnster Experience kan du förbättra preboardingen av nyanställda för bästa möjliga start på anställningsresan. Följ därefter upp med onboarding i Learnster genom de första, avgörande veckorna på arbetsplatsen.

Läs mer om hur du kommer igång med Learnsters integration med Teamtailor.

Dynamiskt kriterium för slutförande av kurser

Anpassa kriterium för slutförandet av kurser. Välj mellan att automatisera eller manuellt kontrollera och godkänna slutförandet av en kurs. Slutförandestatusen kan därefter ändras om nya kursmoment tillkommer eller förbli statisk och oberoende av framtida förändringar av kursen.

Statistik ända ner på aktivitetsnivå

Nu kan du se statistik hela vägen ner på aktivitetsnivå. När du tittar på statistiken inifrån kursvyn filtreras datat automatiskt till att endast inkludera kursdeltagarna för den specifika kursen. Statistiken inkluderar även feedback som du som kursadministratör fått på kursinnehållet.

Väljer du att titta på statistiken inifrån biblioteket visas statistik för alla användare som har åtkomst till aktiviteten.

Föreslå kurser till en kollega

Det är nu möjligt för en medarbetare att föreslå kurser till en kollega. Denna funktion används med fördel av teamchefer som vill uppmuntra sina medarbetare till att anmäla sig till nya kurser, av kollegor som vill bjuda in andra kollegor till att också ta en kurs som de själva planerar att gå, eller för att helt enkelt tipsa någon om en bra kurs som man själv redan har gått.

Den som tipsar får även reda på om tipset faktiskt ledde till en konkret action.

Feedback:a på kursens eller utbildningens kvalitet

Nu kan du som tar del av kurser eller utbildningar i Learnster bidra till att kursinnehållet kontinuerligt ökar i kvalitet. Efter att du avslutat en sida har du nu möjlighet att lämna feedback på kursinnehållet - på ett interaktivt sätt som ligger i linje med hur vi gärna kommunicerar digitalt idag. Markera den emoji som bäst beskriver din känsla och lämna en kort kommentar. Denna kan så klart kan bestå av både ris och ros.

Learnster U stödjer 13 språk

Learnsters utbildningsdel (Learnster U) finns nu med språkstöd för sammanlagt 13 språk. Språkvalen inkluderar svenska, brittisk respektive amerikansk engelska, norska, danska, finska, tyska, holländska, polska, estniska, lettiska, litauiska och kinesiska (Simplified Chinese).

Skapa online-möten direkt i Learnster

Skapa och schemalägga online-möten direkt i Learnster. Från desktop öppnas online-mötet i en ny flik direkt i din webbläsare, dvs ingen ytterligare installation eller kontoregistrering behövs. Vi erbjuder även en app, vilket ger en bättre användarupplevelse på mobila enheter. Appen heter Learnster Roundtable och finns där appar finns.

Vi har också förbättrat vårt stöd för externa mötestjänster som Microsoft Teams, Google Meet, Zoom m.fl. där du som administratör enkelt kan lägga till ett externt möte till en utbildning.

Integration med bildbanken Unsplash

För att göra kurs-skapandet ännu enklare finns nu möjligheten att använda bilder från bildbanken Unsplash. Parallellt med att du skriver namnet på din kurs söker Learnster efter relevanta bilder i bildbanken. Det gör att du snabbt och enkelt kan välja en bild som väl representerar din kurs.