Ny och kommande funktionalitet i Learnsters LMS

Vi utvecklar ständigt Learnsters plattform. Här följer en sammanfattning av ny och kommande funktionalitet.

Learnster + Teamtailor = sant

Nu är det möjligt att integrera Learnster i din rekryteringsprocess i Teamtailor. Med hjälp av en Learnster Experience kan du förbättra preboardingen av nyanställda för bästa möjliga start på anställningsresan. Följ därefter upp med onboarding i Learnster genom de första, avgörande veckorna på arbetsplatsen.

Läs mer om hur du kommer igång med Learnsters integration med Teamtailor.

Dynamiskt kriterium för slutförande av kurser

Nu är det möjligt att anpassa kriterium för slutförandet av kurser. Välj mellan att automatisera eller manuellt kontrollera och godkänna slutförandet av en kurs. Slutförandestatusen kan därefter ändras om nya kursmoment tillkommer eller förbli statisk och oberoende av framtida förändringar av kursen.

Statistik ner på aktivitetsnivå

Nu kan du se statistik hela vägen ner på aktivitetsnivå. När du tittar på statistiken inifrån kursvyn filtreras datat automatiskt till att endast inkludera kursdeltagarna för den specifika kursen. Statistiken inkluderar även feedback som du som kursadministratör fått på kursinnehållet.

Väljer du att titta på statistiken inifrån biblioteket visas statistik för alla användare som har åtkomst till aktiviteten.

Föreslå kurser till en kollega

Det är nu möjligt för en medarbetare att föreslå kurser till en kollega. Denna funktion används med fördel av teamchefer som vill uppmuntra sina medarbetare till att anmäla sig till nya kurser, av kollegor som vill bjuda in andra kollegor till att också ta en kurs som de själva planerar att gå, eller för att helt enkelt tipsa någon om en bra kurs som man själv redan har gått.

Den som tipsar får även reda på om tipset faktiskt ledde till en konkret action.

Feedback:a på kursens eller utbildningens kvalitet

Nu kan du som tar del av kurser eller utbildningar i Learnster bidra till att kursinnehållet kontinuerligt ökar i kvalitet. Efter att du avslutat en sida har du nu möjlighet att lämna feedback på kursinnehållet - på ett interaktivt sätt som ligger i linje med hur vi gärna kommunicerar digitalt idag. Markera den emoji som bäst beskriver din känsla och lämna en kort kommentar. Denna kan så klart kan bestå av både ris och ros.

Learnster U stödjer 10 språk

Learnsters utbildningsdel (Learnster U) finns nu med språkstöd för sammanlagt 10 språk. Språkvalen inkluderar svenska, brittisk respektive amerikansk engelska, norska, danska, finska, tyska, holländska, polska och kinesiska (Simplified Chinese).

Skapa online-möten direkt i Learnster

Nu kan du enkelt skapa och schemalägga online-möten direkt i Learnster. Från desktop öppnas online-mötet i en ny flik direkt i din webbläsare, dvs ingen ytterligare installation eller kontoregistrering behövs. Vi erbjuder även en app, vilket ger en bättre användarupplevelse på mobila enheter. Appen heter Learnster Roundtable och finns där appar finns.

Vi har också förbättrat vårt stöd för externa mötestjänster som Microsoft Teams, Google Meet, Zoom m.fl. där du som administratör enkelt kan lägga till ett externt möte till en utbildning.

Integration med bildbanken Unsplash

För att göra kurs-skapandet ännu enklare finns nu möjligheten att använda bilder från bildbanken Unsplash. Parallellt med att du skriver namnet på din kurs söker Learnster efter relevanta bilder i bildbanken. Det gör att du snabbt och enkelt kan välja en bild som väl representerar din kurs.

Nyhetsbrev
Registrera dig med din e-postadress för att få nyheter och uppdateringar. Vi respekterar din integritet.
Tack, din anmälan till Learnsters nyhetsbrev är mottagen!
Åh nej! Något har gått fel med din anmälan till nyhetsbrevet.
Kontakta oss om preblemet kvarstår.
Ge fred en chans! Stöd de drabbade i Ukraina och andra länder som har ödelagts av krig.
Fredsduva mot ukrainas flagga
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Cookie Policy for more information.