När du lyckas med Learnsters LMS, lyckas vi!

Vårt Customer Success Team finns här för att ni som organisation ska lyckas med Learnster.

"Vårt Customer Success Team finns här för att ni som organisation ska lyckas med Learnster. I slutet av er onboarding definierar vi tillsammans nästa steg. Känner ni er redo tar ni er an det steget själva. Om inte hjälper vi mer än gärna till!"

Anette Andersson - Head of Customer Success Learnster Portrait
Anette Andersson
Head of Customer Success, Learnster
Tilläggstjänster

Vi erbjuder följande tilläggstjänster för våra kunder

Workshops

Våra workshops är specifikt fokuserade på att lösa just din konkreta utmaning. Målet är att du efteråt ska ha en klar och tydlig bild av hur du och din organisation ska agera för att ni ska få ut maximalt av er Learnster-plattform.

Utbildningar

Vi utbildar dig som behöver fördjupade kunskaper inom Learning Design eller Kursproduktion i Learnster. För att befästa kunskapen jobbar vi med individuell coachning som komplement till den mer generella utbildningen.

Produktioner

Vi producerar utbildningsmaterial åt er. Materialet tas fram i enlighet med pedagogiska principer som ger de absolut bästa förutsättningarna för lärande och utveckling.

Integrationer

Vi hjälper er att integrera med olika typer av tredjepartssystem. Det kan vara allt från API-integrationer mot HR-system eller Azure AD, till att säkerställa att Single Sign-On sätts upp korrekt och fungerar som det ska.