Så byggde EasyPark en lärande organisation globalt

Onsdag 29 maj, 11:00-12:00

Häng med på Learnsters kostnadsfria webinar som riktar sig till ledare inom Learning & Development, Human Resources och People & Culture som vill skapa rätt förutsättningar för en lärande organisation. Ta del av EasyParks fantastiska resa mot att skapa en global lärandeorganisation, från hur L&D-teamet startade - till där de är idag.

EasyPark Group är en global aktör som använder ny teknik för att förbättra den urbana livsupplevelsen för att matcha bilförare med parkeringplatser. Bolaget är grundat i Sverige 2001 och bestämde sig för att möta marknadens snabba förändringar med öppna armar. Det innebar att de behövde förbättra sina kunskapsdelning internt och där med gå från centraliserad till peer-to-peer-lärande globalt. Följ med Johanna, Klara och Sonia från L&D-teamet när de delar med sig av insikter från starten och hur de skalat upp från 20 till över 200 ämnesexperter globalt, för att främja kunskapsdelning i en tvärfunktionell internationell organisation. Här får du konkreta tips på hur din organisation kan skapa framgång på samma sätt.

Det här kostnadsfria webinaret hålls på engelska och ger dig en unik inblick i hur EasyParks L&D-arbete har utvecklats från början till nu. Teamet berättar också hur L&D har förändrat företaget och bidragit till en effektiv och ständigt växande organisation som etablerat kontor i USA och Europa.

Agenda
  • Vikten av att etablera en ständigt lärande kultur
  • Formandet av L&D-teamets globala strategi
  • Utmaningar vid skalning av L&D i en internationell organisation
  • Inblandning av ämnesexperter i en tvärfunktionell organisation
  • Viktiga KPI:er för att mäta framgång och affärsnytta
  • Råd till team som etablerar en lärande organisation
  • Q&A

Webinariet leds av Marcus Almén, Marketing & Communications Lead på Learnster.

Klara Peic
Head of Talent and Learning,
EasyPark Group
Sonia Lee
Partner Success Manager,
EasyPark Group
Johanna Karlsson
Learning & Development Partner,
EasyPark Group
Marcus Almén
Marketing & Communications Lead, Learnster

Anmäl dig till webinaret